14 Ocak 2012 Cumartesi

Eset Nod32 5 İndir

Bilindiği gibi son zamanlarda anti virüs programlarının arasında en çok kullanılan güvenlik aracı olan Eset Nod32 şimdi yeni versiyonuyla karşınızda Eset Nod32 5 şimdi daha kullanışlı ve daha güvenli. Eset Nod32, sistem kaynaklarını (ram, cpu vs.) en az seviyede kullanan anti virüs olarak da biliniyor. Otomatik güncelleme sistemi ile sizi hiç uğraştırmadan sessizce kendisini günceller. Yeni özelliklerinin arasında aile koruması ile istediğiniz web sitesini engelleyebilirsiniz. Akıllı denetleme sistemi ile, virüsler daha veri tabanına eklenmeden bile size uyarı verebiliyor.Paylaştığım program aslında sınırsız değil, vereceğim ikinci program (Eset PureFix) ile antivirüs programını sınırsız hale getireceğiz. Antivirüs porgramları Eset'in orjinal sitesinden indirilen orjinal programlardır.


Program sorunsuz çalışmakta ve yaklaşık 1 aydır programı kullanıyorum.Program linkleri kendi sitemizde upload edilmiş olduğu için sitemiz kapatılana kadar linkler asla kırılmaz ama ayreten diğer upload sitelerine de yükledim.İçinde kesinlikle zararlı dosya veya virüs yoktur isterseniz taratabilirsiniz ve gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Program Linkleri :

Herhangi bir winrar şifresi yoktur dosyaları çıkartıp yükliyebilirsiniz.Ayreten programı sınırsız kullanabilmeniz için arşivin içinde PureFix programı var.Onu kullanarak programı full hale getirebilirsiniz.


0 yorum:

Yorum Gönder

Takip Et

En son haberleri mail olarak almak için abone olun.

Copyright © 2011-2012 Webresan, Tüm Hakları Saklıdır. Tasarım Evo Yayıncı Webresan